Välkommen till Frp Osby

Framstegspartiet uppfattning över det svenska pensionssystemets hanterande av Sveriges Riksdags valda företrädare och ledamöter är minst sagt upprörande. Historiskt sätt har ingen grupp inom det svenska samhället behandlats så nedsättande och föraktfullt som de människor som föddes under perioden 1920 – 1950 som arbetat och slitit och i dag tillhörde svenska pensionärsgrupperna.

Av de uttalande som görs från rikspolitiska representanter står det bortom rimligt tvivel att pensionärer oavsett tillhörighet anses av politiska företrädare skall och bör acceptera en pension som för ett stort antal pensionärer ligger långt under socialbidragsnivå och för det stora flertalet att acceptera en pension som kommer att ligga i linje med socialbidragsnivån.

Packa väskan Löfven

Nu är det dags Löfven att packa väskan och inställa sig hos Polismyndighen för att ta ditt ansvar för det Landsförräderi Du utsätter det Svenska folket för.

Hur kan Du bara sitta och låta denna okontrollerade massinvandering av folk från alla världens hörn få fortsätta.

Nu börjar även Vi vanliga Svenskar bli mördade, till och med på IKEA det Svenskaste Vi har. Och vad har Du för kommentar till detta Löfven?

Du kanske inte ens vet om det, Du är ju mest ute och reser och äter dålig mat.

Bryr Du dig inte om oss Svenskar? Du jobbar ju hela tiden med att skapa så mycket kaos och oreda Du kan i det land som Du skall leda.

Det håller på att leda ditt Sverige rätt in i ett inbördeskrig.

Borde inte Du, Löfven som Sveriges statsminister ta avstånd från dessa terrorhandlnigar?

Nä avgå omedelbart för Du har misslyckats helt med ditt ledarskap och utlys nyval.

När Du, Stefan Löfven anmäler dig som landsförrädare hos Polisen så ta med din polare Fredrik Reinfeldt. Ni är lika usla ledare bägge två. Ni jobbade för alla utom Svenskarna.

 

Jan Listerud
Framstegspartiet
jan.listerud@framstegspartiet.se

Top