Bra förslag får man stjäla rätt upp och ner !

Gömda flyktingar eller individer som uppehåller sig illegalt i Sverige blir bara allt vanligare, problemet kan avstyras med små och enkla medel och generera enorma besparingar för hela landet.

Illegala individer kan avstyras genom att vi rustar upp våra gräns kontroller, bara för att vi är medlemmar i EU innebär det inte att vi inte får kontrollera våra gränser, det stör inte den fria rörligheten, det tar bara lite längre tid.

Problemet med gömda flyktingar kan avhjälpas med en fotboja, detta så enkla hjälpmedel skall med omedelbar verkan tilldelas den som fått ett avslag och inte lämnar landet med omedelbar verkan.

Fotbojan skulle förebygga fusket som löper parallellt med att de gömmer sig, och därmed för sin försörjnings skull underminerar det svenska samhällets ekonomi med svartarbete och kriminalitet.

Alla överklagande asylanter med avslagsbeslut kommer att försvinna, det innebär att hälften av alla ärenden hos migrationsdomstolarna också försvinner och de som verkligen är asylanter kan få en ordentlig behandling något som inte hinns med idag.

 Med andra ord det kostar inget att införa dessa förslag, de bär sig själv ekonomiskt.

Framstegspartiet sneglar gärna över sundet, då detta grannland alltid har legat steget före i invandringsfrågan, men här kommer de tvåa just i dessa frågor.

Men vi inom Framstegspartiet är inte så noga, för oss är det alldeles självklart att man kan stjäla goda idéer bara de kommer till gagn.

Så här serverar vi både Danskt Folkeparti, Sannfinnländarna, våra partibröder och systrar i Norge, Finland och på Island ett förslag som kan göra underverk i era länders ekonomi.

Självklart får även Sverigedemokraterna låna idén, demokratin tjänar inte på att man snålar med bra förslag.

 Allan Jönsson

Ordf. Framstegspartiet Sverige