Hur många miljoner har Socialdemokraterna stulit från Bjuvs kommun?

Vid senaste kommunfullmäktige togs ett beslut att kommunen skulle köpa folkets hus (blå vinkeln) i Bjuv.

Inget ont i detta beslut, för det ger undertecknad en möjlighet att sätta sig i en Åkerman grävare och riva skiten, min högsta politiska önskan som skulle avsluta min politiska karriär har jag lovat.

Däremot så uppstod en hel del andra frågor, eller som man säger rotar man i skit så luktar det.

Handlingarna som fanns som underlag för beslut innehöll en massa fakta, såsom värde, areal, skicket efter besiktning, överlåtelsehandlingar etc. etc.

Men det som fick en till att lyfta på ögonbrynen var alla de framlagda hyreskontrakten som hade många olika hyressättnings kriterier eller på klarspråk, olika kostnader för alla hyresgästerna, hur hyressättningen gjorts kan man ha åsikter om, men det lägger vi åt sidan.

Häpnadsväckande var att det inte fanns ett enda hyreskontrakt med det Socialdemokratiska partiet i Bjuvs kommun, trots att alla kommunens innevånare vet att detta parti har varit inhysta i denna byggnad under hur många decennier som helst, undertecknad kan med lätthet påstå att de haft lokaler i Blå vinkeln under de sista 40 åren.

Med en normal hyreskostnad, skulle det innebära allra minst en summa av 20 miljoner kronor, som Socialdemokraterna har stulit från Bjuvs kommun genom att subventionera hyreskostnader genom Folketshusföreningarna.

Detta skenheliga parti har medvetet missbrukat sitt politiska förtroende under så lång tid, har detta skett i hela landet är det ovillkorligen ett beteende som kräver ett rättsligt efterspel av stora mått.

Undertecknad har meddelat media vid ett flertal tillfällen, men tydligen finns det inget medialt värde i frågan.

Hur som helst är det ett stort missbruk av det förtroendekapital, som kommunens innevånare givit dem vid senaste valet.

Framstegspartiet kommer att gräva vidare i denna fråga, för om det finns ett enda uns av sanning i detta skall huvuden rulla det lovar vi.

Allan Jönsson
Ordf. för Framstegspartiet i Sverige

Print Friendly, PDF & Email