Sverigedemokraternas tal i Almedalen ??

Jimmie Åkesson började med ett rejält utlägg, och höll ångan uppe ungefär 6 min, sen återföll han i trans som han och hans företrädare alltid gör. Att leverera en politik som inte bara vilar på invandringen och dess kostnader är en balansgång de inte klarar av. dessa individer har en tendens. som innebär att det tror den enorma invandringen skulle vara en outsinlig källa endast att ösa pengar ur.

Ponera att alla de invandringsproblem som de ser skulle åtgärdas över en natt. då skulle den strida ström av pengar ta slut. då är frågan var skulle sverigedemokraterna hitta medel för deras förslag ??.

Denna frågeställning behöver vi egentligen inte ha. för hela deras politik bygger bara på
invandringen !!.  och när denna fråga skulle vara löst då finns det inget behov för detta parti som etablissemanget hela tiden försöker nedgöra.

Hela tiden har svaret på frågan rörande hur man skall utradera Sverigedemokraterna funnits där. mitt framför näsan. Men ack och ve envisheten. galenskaperna och prestigen har satt stopp för ett effektivt motstånd mot Sverigedemokraterna.

De etablerade har haft sina möjligheter att uppnå ett gemensamt resultat. men de har oftast spelat Sverigedemokraterna i händerna och numera kan man påstå att tåget har gått. och kvar på perrongen står de etablerade okunniga partierna och ett medialt fiasko. som ännu eller rättare sagt aldrig kommer att erkänna sina tillkortakommande i denna politiska strid.

Den enda ljusningen med denna historia är att Sverigedemokraterna gått hyfsat starka. igenom dessa år av påhopp och halvtappra antagonistiska utspel .

Men det stora politiska problemet med nykomlingar inom politiken. är inte att lyckas samla x- antal röster för att klara spärren för ett inträde i riksdagen. det är att leverera och skapa ett förtroende för att än en gång få samma förtroende återigen.

Sverigedemokraterna har inte lyckats på det området. det har däremot lyckats skapa ett otal rubriker som dragit alla Sverigedemokrater i offentlig skam. och konsekvent fortsatt bibehållet drägget inom leden. samt skott sig själva trots att detta parti är ett ideellt arbetande parti skapat på en solid grund av stolta medlemmar.

Det som de etablerade partierna misslyckats med ser ut att genomföras av dem själva. girighet och interna stridigheter kommer att utplåna dem. på samma sätt som andra sammansatta tvetydigheter som ex. Ny demokrati.

När den krassa sanningen om partiets toppar och deras oegentligheter kommer fram faller hela korthuset. och kvar står en kader av okunniga som endast slåss om det ekonomiska rovet. som var / är den drivande kraften för denna politiska sammansättning.

Denna historien är en dålig repris på ett annat partis enormt dåliga logistik, där man bespottade fotfolket och jagade bort återväxten endast i syfte att bevaka sina egna positioner på ett maktfullkomligt vis.

Sverigedemokraterna bör / skall ändra sitt förfarandesätt annars kommer de att uppfattas som en dagslända.