Det lilla kan bli större

I dagsläget verkar det som att stödet för ett nytt kommunalt parti växer, Detta påstående gäller numera i ungefär 5-6 kommuner. Vilka kommuner det berör är ännu lite hemligt men inom någon dag kommer det bli möjligt att kontakta oss via e-mail här på hemsidan.

Vi kommer fortfarande vara lite hemlighetsfulla, och anledningen är att vi diskuterar med ett stort antal redan etablerade politiker, och de har lovat sina respektive partier att sitta mandatperioden ut.

Vi sitter i en liten programkommission och tar fram ett helt nytt partiprogram, som skall bygga på den enskildes ansvar, subsidiaritetsprincipen, och ett arbetssätt som innebär att det kommunala, landstingen/regionerna alternativt staten skall ha minsta möjliga inverkan på det vardagliga livet om det inte är ett absolut myndighetsbeslut.

Självklart är även Framstegspartiet ett parti som värnar välfärden och den samhällsfinansierade vården, sjukvården , våra skolor och utbildningar, alla andra idéer är befängda.

hör gärna av er så vi får ett underlag för framtiden.