V–spöket Jonas avslutningstal .

Man kan med enkelhet gömma sina egna tillkortakommande, genom att belysa andras dumheter och dåligt drivna politik.

Vänsterpartiets ordförande Jonas Sjöstedt har anammat detta förfarande, vad säger det egentligen om ett parti som vill bli erkända av fler väljare.

Om Vänsterpartiet skall jämföras med en produkt som skulle säljas, blir reklamen lite missvisande om man bara ordar om exempelvis Sverigedemokraterna.

Vem tjänar mest på att vänster Jonas nämner Sverigedemokraterna fler gånger i sitt avslutningstal på deras landsmöte ?, inte tusan är det Vänsterpartiet, det behöver man inte vara raketforskare för att begripa.

Att agera reklamplats för ett parti man helst inte vill ta i med tång, ställer många spörsmål på sin spets, undertecknad tror att det kan finnas en hund begraven, är V- Jonas möjligtvis en utsänd
SD-are med syfte att sköta Sverigedemokraternas reklamkampanj inför valet 2014.

Kan han vara en vänsterpartist med en dold agenda, som innebär att han ser en möjlighet att samregera med Sverigedemokraterna?.

Eller tror han och hans kumpaner att de skall vinna röster på att smutskasta Sverigedemokraterna, och samtidigt agera nedlåtande mot Moderaterna och den tynande skaran av alians som de samregerar med ?.

Som åskådare så här längs sargen av den politiska rinken, kan man bara konstatera att, V- Jonas
och anhang lika bra kan sponsra Sverigedemokraterna med några miljoner till valkampanjerna, då de med lätthet släppte deras största möjlighet att torgföra sig själv på avslutningsdagen vid deras riksmöte.

Maken till dumhet är så enormt och av sällan skådat slag så man blir tårögd, om det sen är glädjetårar eller för att man blir ledsen beroende på V- Jonas beteende får ni läsare själv avgöra.

Jag kan bara påtala att om jag hade varit VÄNSTERKOMMUNIST så hade V_Jonas varit ett minne blott, så varför inte kvotera in ytterligare en kvinna med tveklös talang, då det är viktigare med kön än kunnande.

Antagligen beror Vänsterkommunisternas agerande också på deras stagnerade storlek, att vilja framstå som raketforskare på andras bekostnad är aldrig ett agerande som lönar sig.

Ett litet tips är att man skall fokusera på sina egna förehavande, såsom vi Framstegspartister som vill satsa på våra äldre, en grupp individer som i stort alla andra partier aldrig bryr sig om.

Sveriges pensionerar kommer att få en fokuserad behandling av oss under valet 2014, och det skall infrias under kommande mandatperiod, det får vara slut med förskingringen av pensionärernas rättigheter och i synnerhet ekonomier.

Hoppas att det inte blev för mycket reklam för ni vet vem.

Väl mött vid valurnan 2014.