Framstegspartiet vill kommentera Daniel Assais avslöjande

Aftonbladet har publicerat videoinspelningar som Daniel Assai spelat in i smyg med dåvarande partivänner och i dessa inspelningar kan man höra saker sägas som är ofördelaktiga för de som säger det.

Men då ska man ställa sig frågan är det normalt att i smyg spela in sina partivänner eller är det normalt i SD att man spelar in sina partivänner i smyg? Och svaret måste tyvärr bli att det är en normal företeelse i SD att man spelar in vänner i smyg för att sen kunna utöva utpressning.

Hur kan det då ha gått så illa för ett parti där alla tog hand om varandra där gräsrötterna var byggstenarna i partiet där öppenhet rådde där man hade respekt för sina medlemmar och sympatisörer?

Kan det ha att göra med partiledningen?

Vi i Framstegspartiet kommer aldrig att distansera oss från våra medlemmar, sympatisörer och gräsrötter. Vi kommer att arbeta aktivt med våra gräsrötter för att bygga upp en stark rörelse där alla ska kunna känna sig välkomna och inte behöva oroa sig för att någon smygfilmar dem för att sen kunna utöva utpressning mot dem.