Det Svenska hyckleriet fortsätter.

När skall de etablerade partierna överraska, även i valtider fegar de och snackar runt problemen.

Den färskaste frågan som numera är obehaglig innan valet är alla dessa individer, som åker hem till sina hemländer och deltager i krig.

Käre Fredrik Reinfeldt kör en variant som innebär att de vill titta på problemet, han i sin tur blir påhoppad i frågan från den käre Stefan Lövdén, som skall vara mer korrekt och påstår att det regleras av våra svenska lagar, ännu en gång en light version av ett ämne som ingen egentligen vill ta så här nära in på valet.

Även lilla Fridolin vill vara med om att debattera och även här vankas det runt matbordet,likt katten runt het gröt, än en gång helt utan intentioner att reda ut problem.

Jag skall som ordförande för ett parti som vågar ta bladet från mun, genom uttalandet att detta problem rymmer frågor som svek mot den svenska säkerheten, och att vi framledes skall nära terrorister vid vår barm. Vi skall inte ligga vakna om nätterna bara för vi inte är säkra på om vi har presumtiva terrorister inom våra gränser

Säpo skickade ut signaler för ca två månader sedan att dessa terroristresor, och att det berörde ungefär tvåhundra individer men det kunde vara fler.

Undertecknad måste instämma i den Norska inställningen som vårt systerparti Fremskridtspartiet deklarerat, ta ifrån dem medborgarskapet som de fått när de sökte sig hit för att få en fristad.

Sverige är ingen fristad för terrorister eller individer som flytt från krig och elände, men som har helt andra intentioner än de påtalat vid sin ansökan om asyl.

Vi skall ej heller acceptera att någon skall åka hem till sina hemländer för att försvara sitt land, om man har sökt ett medborgarskap får man snällt rätta sig efter våra svenska lagar, annars får man enbart bibehålla sitt tidigare medborgarskap.

Det skulle samtidigt betyda rött kort precis som inom fotbollen, utvisning och här finns inga andra alternativ oavsett vilket parti som försöker sig på en snyftare.

Svenska folket skall inte invaggas i en falsk säkerhet uppfunnen av politiker, utan vi skall som politiker verkligen garantera att sådana tilltag som dessa terroristresor och dessa individers agerande skall inte spilla över på det svenska folkhemmet.

Allan Jönsson