Nu är det slut på Sverigedemokrater i Bjuv !!!

Hur kan man arbeta så destruktivt som Sverigedemokraterna gjort i Bjuv?.
Distriktsstyrelse Syd för Sverigedemokraterna har verkligen banat väg för Framstegspartiet, eller skall vi säga att de krattat manegen.

Som det ser ut har de numera bara en kandidat eller har de det ?, för som det står på valaffischer rösta på XXXXXX från Bjuv, men hon ställer inte upp i Bjuvs kommun inte ens om hon skulle bli invald. Hon har klart uttryckt att hon inte tänker ta sin position oavsett.

Varför skriver man då din kandidat från Bjuv, snacka om hyckleri.
Vad vi med säkerhet vet är att SD-s distriktsstyrelse, tänker saluföra en individ som tidigare blivit utkastad från SDU pga sina förehavande med Nationaldemokraterna och andra högerextrema partier, snacka om att lura sina väljare och frångå sin nolltolerans.

Antagligen vet även SD-s partistyrelse om detta tilltag men desperationen stiger då de förlorat sitt absolut största och starkaste fäste i hela landet.

Efter TV programmet Anders tar parti ser vi vilka spillror SD faktiskt är, den företrädare som kommer från Bjuv var helt handfallen eller som man säger på ren skånska total katastrof, och deras partisekreterare fick nästan en delad förste plats i deras interna tävling om att göra bort sig medialt.

Som ordförande har jag vid många tillfällen sagt att kunskap är ett kapital, förvalta det nogsamt. Men man ställer sig samtidigt frågan om dessa två individer har ett kapital värt att bevara.

Björn Söder uttalade sig en gång att undertecknad var en katastrof som politiker, men nu ser vi även på bild vad han och hans kvinnliga företrädare från Bjuv kan åstadkomma, måste tillägga att programmet Vilse i pannkakan var betydligt mer intelligent och genomtänkt än dessa två individer.

Nog påpekat om syster yster och kompanjon lillstrumpa, undertecknad hoppas att den väljare som tänkte / tänker välja Sverigedemokraterna tar sig en ytterligare funderare.

Med sådana katastrofala företräder borde man värna bättre om sin demokratiska rättighet, och yttermera beskåda deras lögner om nolltolerans.

Man skall även ifrågasätta varför de inte använt sin vågmästare roll och tvingat Reinfeldt till förhandlingsbordet, alternativt framtvingat ett nyval.

Sverigedemokraterna är ett parti som har haft makt utan att bruka den, undertecknad ger den nyvalda regeringen efter den 14 sep ett år innan det blir nyval om SD får en vågmästare roll igen och än en gång kommer vi i Framstegs partiet att få tacka SD för att de ännu en gång krattat manegen åt oss.

Anledningen är att om det blir nyval då har Framstegspartiet fått en betydligt större startsträcka för att organisera oss inför det nya valet.

Mvh Allan Jönssson
Ordf. Framstegspartiet Sverige