Att ljuga har blivit kutym.

Bjuv 2014-12-16.

Att ljuga har blivit kutym.

Har Sverige verkligen förtjänat detta scenario, vem är barnslig, omogen eller helt enkelt odemokratisk.

Vårt kära fosterland har fått en regering som är totalt handlingsförlamad, och vad det beror på finns det många olika åsikter om, media framvisar sin bild, regeringen har en annan lite mer vinklad åsikt, oppositionen har en helt annan också helt olik andras åsikter, Sverigedemokraterna har ytterligare en åsikt helt enligt deras partiprogram och politiska ramar.

Det enda undertecknad kan konstatera är att konsensus aldrig kommer att uppnås, alla olika partier skyller på varandra, vilt påhejade av alla former av media. Oavsett vem som gör ett utspel kan det bara uppfattas som pajkastning helt utan personligt ansvar och till syvende och sist anser politikerna att det är de dumma väljarna som försatt landet i en situation likt ett gisslantagande.

Det finns inte en enda politiker i riksdagen som är villig att stå för sina dumheter eller förhastade uttalande, Löfven sade att han skulle avgå om S budget inte blev antagen, lill killen sitter kvar lika hårt som ett liktornsplåster.

Björn Söder sitter som andre vice talman och skall enligt alla gängse regler förhålla sig på ett helt opolitiskt sätt, snattran går på denna individ likt en aldrig sinande flod exempelvis som Niagarafallet, inte heller denna politiker står för sina uttalande.

Gustav Fridolin har visat sig villig att överge alla krav som framförts vid regeringsbildningen bara de får makt och inflytande, snacka om att vända kappan efter vinden, är detta en pålitlig politiker?,.

Folkpartiet och Centern är som vanligt alltid på kas, deras inställning går sällan att utläsa då de har en tendens att slira från höger till vänster eller tvärtom, även dessa partier har påtagit sig Miljöpartifasoner med helgarderingar som mål. Går det verkligen lita på sådana partier då man egentligen inte vet vad man får för sin röst.

Anna Kindberg Batra är en presumtiv efterträdare till Reinfeldt, mannen som la svansen mellan benen efter ett politiskt nederlag, inte bara han utan många andra skeppsråttor övergav skutan och lät den driva vind för våg, deras efterträdare vill gärna regera efter ett nyval men har tydligen svårt att räkna procenten, precis som alla andra partier får de inte ihop ekvationen för en regeringsbildning. Kan man lita på politiska företrädare som beter sig på detta vis ?.

Jonas Sjöstedt är en dålig repris av alla sina företrädare förutom att han inte är lika festglad, med exakt samma inställning att allt som inte är vänster influerat är extremism, och alla människor skall inte ha det lika bra utan snarare lika dåligt, dock inte de själv då de är folkvalda och står över alla andra. Ett märkligt beteende som ingen kan lita på.

Kristdemokraterna är egentligen det parti som inte landat grodor på senare tid, det kan bero på att pengarna är slut, men det innebär ändå inte att de tar ansvar för en långsiktig regeringsbildning, då de tar avstånd från alla möjligheter oavsett från vilket håll förfrågan kommer, hur skall man tolka ett sådant agerande ?.

Som partiordförande för Framstegspartiet tycker jag personligen synd om alla väljare, ett handslag eller en muntlig överenskommelse äro icke längre brukbart, lögner och floskler haglar tätt, parallellt åtföljt av grodor och rena felaktigheter som de senare har svårt att värja sig för.

Till alla Tveksamma ta gärna kontakt med ett parti byggt på förtroende och i synnerhet medlemmarna som grund för partibygget.

Välkomna till Framstegspartiet.
Mvh Allan Jönsson partiordförande