Nyårsbrev till er alla

Fyrverkerier!

Ett gott nytt till er alla.

Nyhetsbreven har inte duggat tätt under 2014, men nu tar vi nya krafter och kavlar upp armarna, 2015 kommer att bli ett år som skall innehålla krav på den flata politik som bedrivs i Sverige idag.

2015 skall bli ett år som återupprättar demokratin, samtidigt som vi politiker skall ställa enormt större krav på en flat invandringspolitik, vi skall inte agera som Sverigedemokraterna som skramlar med tomma tunnor, där de numera gick så långt att de förlorade all möjlighet till påverkan fram till 2022, bra jobbat SD men ni borde veta när det är tid att backa.

År 2014 blev ett skit år som de flesta inte glömmer på många år framåt, migrationsverkets kostnader sköt återigen i höjden, ponera att alla andra samhällsbehov hade blivit behandlade på samma sätt som invandringen. Vareviga gång migrationsverket övertrasserar sin budget då är det bara att hämta mera gryn hos husse, men när det gäller andra samhällsinstanser eller behov, då finns det inte utrymme för några utsvävningar, resultatet blir som oftast ned dragningar eller allmän besparing kosta vad det kosta vill i mänskligt lidande, fastän att vi alltid skall agera samvete för resten av världen.

Nä låt oss få ett bättre 2015, jämfört slutet på 2014 där folk i nöd (? ) börjar ställa krav på asylmottagningen, att sitta kvar i en buss och vägra ta emot den hjälp som erbjuds är inte OK, för mig som partiordförande lite väl magstarkt, min första tanke blev OK vänd bussen och kör hem dem, för tydligen finns inget egentligt asyl behov, det verkar snarare som många sagt innan undertecknad det handlar om lyxflyktingar.

Framstegspartiet har och kommer för alltid sätta oss mot att man själv får välja bostadsort, det är något som skall vara en sekundär fråga tills asylsökandet är klart och helt utrett, därefter är det den egna viljan alternativt ett åter resande som gäller. Men innan dess skall vi verkligen förklara på ren svenska att det faktiskt är våra regler som gäller allt annat är inte OK.

Med andra ord, det kan bara bli bättre därför välkomnar vi nu 2015 och därmed vill jag som ordförande önska er alla ett gott nytt år, och betona att ni skall vara rädda om er därute.

Mvh Allan Jönsson

Ordf för ett Sverigevänligt parti.