Falskhet och flathet.

Stormen har lagt sig och arbetet i riksdagen har återgått till det normala igen, eller har den verkligen gjort det?

Den politiska floran har verkligen blivit grovhuggen, det borgerliga blocket har fått sig en törn och de olika borgerliga partierna kommer framledes att inlämna egna budgetar.

Vänsterblocket har även de gjort omgrupperingar för att få fortsätta sitt odemokratiska segertåg, vänsterpartiet har tagits till nåder, samtidigt som miljöpartiet dämpats betydligt i sina politiska uttalande.

Sverigedemokraterna har decimerats i sitt arbete, även om det ändock inte framkom några stordåd från deras sida, utan snarare utspel för att skapa medialt intresse, istället för att försöka lägga fram förslag som kan gynna det stora flertalet av det svenska folket.

Nu väntar ytterligare fyra år innan en liten gnutta av demokrati kan infinna sig igen , det svenska folket får än en gång bestämma vid valurnan 2018.

Framstegspartiet kommer att satsa på ett annat sätt än under valet 2014, vårt budskap nådde inte väljarna fullt ut, men de som faktiskt mottog det var mer än förtjusta över vårt engagemang i frågor där alla andra partier fegade ur.

Man skall inte gråta över spilld mjölk och det gör vi heller inte, däremot så har vi blivit stärkta av det valarbete som faktiskt utfördes, lärdomar växer inte på träd men kan vara ack så viktiga.

Vi har även genomgått ett stålbad av all jävlighet, där individer med dubbel agenda faktiskt haft tankar om att fientligt överta hela vår politiska organisation, vi har även varit infiltrerade av ett annat parti utan skrupler inför den svenska väljarkåren.

Med andra ord mycken tid har gått åt att freda sig mot politiska antagonister helt utan moral, uppbackade av partier både nya och etablerade i riksdagen.

Men som sagt trägen vinner och vi har stärkts som parti, nu påbörjas vägen mot valet 2018 så vidare inte Lövdén och gänget kastar in handduken i förtid.

Med dessa ord så vill undertecknad i ämbete av ordförande, i all enkelhet förklara att vi fortsätter som parti oavsett vem som påstår något annat.

Månadens tankegång från er ordförande går tillbaka till fjolåret, närmare bestämt december månad, min övertygelse är att en inbjudan till Nobel festen antagligen dimper ner i Framstegspartiets brevlåda, långt innan Jimmie Åkesson och hans tre vapenbröder ens bliver salongs geschäft.

Allan Jönsson

Ordf. Framstegspartiet Sverige