Feminist, javisst?

Kan inte motstå att länka till denna artiklel från Karl-Olov Arnstberg för som vår käre partiledare tidigare uttryckt ”Bra förslag får man stjäla rätt upp och ner!” så tycker jag man kan göra likadant med bra artiklar. Läs hela och fundera litet över hans uppmaning till Svenska män.

Min personliga fundering… Är det inte mer än hög tid att vi en gång för alla gör upp med och förpassar all form av feminism till historiens sophög tillsammans med kommunism och nazism.

Hjälp oss att hålla Sverige rent!

Och nu till de män som läser den här bloggen: det är alldeles åt pepparn med den feministiska politik som styr landet. Det finns tre manliga områden där det är nödvändigt med förändring. Stöveln i bordet och näven i backen, eller hur det nu var. Detta är mansgöra och inget att tjafsa om:

  1. Bygg för helvete bostäder, eller skapa sådana villkor att bostäder blir byggda. Ungarna ska inte behöva bo kvar hemma hos morsan och farsan! Och ni vet, Sverige är ett vinterland. Den som inte har nånstans att bo går under.

  2. Satans, se till att landet har ett försvar! Minns den klassiska devisen att ett land alltid har en armé. Sin egen eller någon annans.

  3. Sluta släppa in obehöriga i landet! En del som har det alldeles för djävligt måste vi naturligtvis hjälpa, men inte hela djävla resten av världen!