Högförräderi är straffbart.

Den 12/11-2015 skulle kunna vara den dagen man satte ner foten, nu gör ändock, socialdemokraterna och deras allierade grönsaksnazisterna (MP) ett halvhjärtat försök, de  har tydligen insett att de hamnat inför deras egen politiska arkebusering genom sitt lands förräderi agerande. Klockan 12.00 den 12/11 skall man återinföra den inre gränskontrollen igen, personligen tycker undertecknad att det är så dags att dra ner byxorna när man har sketet ( förlåt språkbruket ).

Sveriges inre gränskontroll skulle alltid vara obligatorisk och det finns många anledningar till det, med pass och DNA kontroll skulle vi få ett säkrare Sverige, samt underlätta polisens arbete och förhindra sjukdomar som vi en gång utrotat, DNA register skulle även gälla alla svenska medborgare.

Hur kan man styra ett land och blunda för en eskalerande urholkning av den svenska välfärden, undersökningar och statistik påvisar att arbetslösheten bland utrikesfödda ligger på hela 22% och växer, ändå importerar vi arbetslöshet i enorma mängder varje dag.

Danmark skriker att katastrofen är nära annalkande på grund av deras flyktingmottagande, de tar emot ca 1200 / månad, Sverige tar emot 2200 om dagen, det måste innebära att vi passerat katastrofläget för länge sedan, ändå fortsätter Lövén och hans bastarder att översvämma vårt land med enorma problem med deras flyktingpolitik.

Hela det svenska flyktingmottagande är så korkat att det knappast går att beskriva i ord, de flesta individer som kommer hit måtte tro att alla svenskar är totalt korkade i huvudet, de blir inkvarterade i enorm lyx enligt deras mått mätt.

Det utbetalas dagpengarna som nästan till hundra procent överstiger deras tidigare månadslöner ja kanske årslöner, helt utan att utföra ett enda handtag, en del har fått för sig att det bara är till att hämta pengar i ett hål i väggen på vissa byggnader.

Det finns individer som gör vad som helst för att stanna kvar, som exempel att mörda oskyldiga på ett känt storvaruhus, för den standard som erbjuds i våra fängelser är både behagligare och mer lönsam än en utvisning.

Göteborgs stad har gått lite längre genom att avhysa 90 åringar och påstå att deras boende inte håller en viss standard, bara för att kunna inhysa flyktingar i samma boende, skamlöst beteende kan man tycka, personligen finner undertecknad det som ett svinaktigt beteende, sådana politiker skall lagsökas.

Flyktingmottagandet innebär att vissa företag får subventionerad arbetskraft, ett arbetssätt som innebär att den svenska befolkningen aldrig har en rimlig chans att konkurrera på arbetsmarknaden mot den statliga lönedumpningen, fackföreningarna bara lägger sig för vinden när de borde skrika i högan sky mot detta arbetarfientliga övergrepp som sker varje dag.

Många kommer säkert fram ledes påstå att undertecknad ej har empati för individer som har det sämre och det kan jag stå ut med, för varken denna svensk eller framstegspartiet kommer att låta andras göromål gå före de svenska inhemska behoven, vi håller ett land och det svenska folket i första rummet och finns det utrymme att hjälpa då gör vi det men det skall inte längre ske i Sverige, kan man etablera tältläger kan man ta mig tusan göra det på deras hemmaplan för betydligt lägre kostnader.

Allan Jönsson  Ordf, för Framstegspartiet Sverige.

Print Friendly, PDF & Email