Rätten att försvara sig

Jag skrev tidigare ett inlägg om vapen och anser att det bör vara en självklar rättighet som laglydig Svensk medborgare att i självförsvarssyfte både få äga och bära vapen. Vi ser idag ett samhälle i sönderfall med så gott som dagliga våldtäkter, personrån, stölder, hot och gängskjutningar. Tvång och dagligt våld från kriminella som inte drar sig för att under pistolhot råna någon på den mest betydelselösa statusprylen kryper allt närmre oss alla. Rätten för den skötsamma Svensken att med alla medel få försvara sig och sina tillhörigheter (hur obetydliga de än kan anses vara) måste stärkas.

Jag läser på Fria Tider om den ytterst klarsynte Florida-sheriffen Wayne Ivey som uppmanar fler att bära vapen och ingripa mot grova brott. Klicka på länken här för att höra denne klarsynte sheriff.

Vapen Skylten till vänster är hämtad från Coffey´s hemsida och den säger i stort sett allt vad som behöver sägas.

INGA SKYLTAR I VÄRLDEN KAN SKYDDA DIG FRÅN NÅGON SOM HAR FÖR AVSIKT ATT SKADA DIG ELLER DIN FAMILJ!

Inte ens Mona Sahlins telefonlinje mot extremism hjälper dig om du blir utsatt, läs på Ledarsidorna.

Förresten så är det inte bara IS, ISIS, ISIL, Daesh -terrorister vi behöver kunna skydda oss emot. Vi behöver därför en lag som ger oss rättigheten att bära vapen och själv ta ansvar för våra nära, kära och ägodelar.

Som det ser ut just nu så har polisen inga möjligheter, resurser eller ens vilja att komma till undsättning om det skulle behövas. För tillfället så har polisen fullt upp med att agera ”dagisfröknar” år s.k. ”ensamkommande flyktingbarn” och fråga hugade lycksökare om de tänker söka asyl i Sverige, allt för att ge ett sken av att vi har en fungerande gränskontroll i Sverige.
Print Friendly, PDF & Email