Låt 2016 bli året då vi överger EU

Sin vana trogen så envisas Sverigesradio med att kalla den regelrätta invasionen av Europa för flyktingkris

Flyktingkrisen i Europa har satt Dublinförordningen ur spel. EU diskuterar att överge Dublinreglerna helt och hållet.

Nu när EU trots åtskilliga miljarder euro till sitt förfogande så kapitalt har misslyckats med att upprätthålla EU´s yttre gränser så återstår för EU att anamma “den Svenska modellen”, d.v.s. att kröka rygg, vika sig och belöna kriminella invasionsstyrkor, snyltare och våldtäktsmän. Sverige måste därför snarast lämna EU, sätta upp landets gränser och ompröva asylrätten. Det är nämligen ingen mänsklig rättighet att få bosätta sig i Sverige och bli livstidsförsörjd på svenska skattebetalares bekostnad.

Svenska kvinnor och feminister måste sätta ned foten, ta bort alla politiskt korrekta skygglappar och inse vilka män det är som begår alla dessa fruktansvärda gruppvåldtäkter, vilka kulturer det är som tillämpar tvångsgifte, pedofiläktenskap, könsstympningar m.m. Så upp till kamp kvinnor! Kräv att polisen får rätt att registrera etnicitet på förövarna så att vi kan få ett hederligt statistiskt underlag att diskutera och vidta åtgärder utifrån.

Bye Bye EU och Gott Nytt År

Print Friendly, PDF & Email