Skall (S) vara synonymt med fusk, stöld, svek och subventionering genom kollektiven ??

Att fackföreningarna slirar lite med sina redovisningar, får nästan ingen till att höja på ögonbrynen.

Små saker har en tendens att slinka igenom då det blivit kutym, men när det sätts i system då har det en tendens att irritera flertalet.

När det sen når högre tjänstemän / kvinnor alternativt politiker, då jädra i havet stormar det, orsaken är att har man en ansvarstagande befattning då ställs kraven betydligt högre.

Nu skall det inte låta som jag försvarar fusk / svek utan mer påvisa de offentliga reaktionerna, Margot Wallström och Annika Strandhäll är antagligen fuskare av stora mått, de har bara inte blivit påkomna innan.

Inom hela facksfären och Socialdemokratiska partiet pågår daglig utjämning, ja det heter så i deras ögon.

Kan man slippa egna stora utgifter, eller kan man slippa betala själv, då är det bekvämt att göra denna utjämning och låta kollektivet ta kostnaden.

Många gånger skulle huvuden rullat men det har blivit ett accepterat arbetssätt.

Margot och de andra fuskare kan säga vad de vill men i vanliga människors värld är det skriftliga kontrakt som gäller, ingen kan skylla på andra när man vet om hur bostadssituationen är i Stockholm.

Med de framlagda bevisen måste de varit blinda, döva, väldigt långsamma (tröga i vardagstal ) eller kanske bara annorlunda, om man inte reagerar på hyressättning, alternativt tillgång, då är man inte den vassaste kniven i lådan.

Aftonbladet har hittat en akilleshäl i det politiska arbetare partiet (S), men jag kan säkert som amen i kyrkan påtala att det finns tentakler långt ner i fackförbunden och då gäller det antagligen överlag.

Facket skall vara helt oavhängigt av politiken, för att kunna utföra sina åtagande gentemot sina medlemmar, de skall agera som en motpol mot båda riksdagen (politiken ) och arbetsgivare, annars förlorar man den givna möjligheten att kunna påverka som är grundtanken med den fackliga rörelsen.

Hela Kommunals styrelse skulle skämmas, låta en stackare bära hundhuvud för kollektiva dumheter.

Man kan fråga sig var denna stackars,( förlåt dumma kassör) ensam på era utsvävnings partyn, eller hade alla andra hörselskydd, sovmask och tillfälligt moral svikt varje gång.

Snälla ni ställ era poster till förfogande med omedelbar verkan, ni ställer till så mycket skit för en behövlig funktion som fackföreningsrörelsen.

Margot W och Annika Strandhäll och alla ni som haft fingrarna i syltburken, kasta in handduken eran bäst före datum är utgången för länge sedan.

Undertecknad är helt övertygad att saknaden av er kommer att bli obefintligt, trots att ni satt negativa spår i historien, förr fick banditer fashionabla lägenheter på Långholmen.

 

Allan Jönsson

Ordf. Framstegspartiet Sverige.