Fokus skall inte ligga på förövarnas bakgrund

Här är förklaringen till att sjuklövern misslyckas kapitalt med allt de tänker, säger och gör förklaras kanske enklast av denna artikel i Aftonbladet.

Själva bakgrunden till artikeln är vad som hände i Köln och Sverige på nyårsafton.

Efter övergreppen i Köln, Kalmar och på ungdomsfestivalen We are Sthlm ska regeringen nu vidta åtgärder för att förebygga att liknande saker sker igen.

Det är ju tacksamt att feministregeringen vill göra något. Frågan är bara… Varför lägger man inte fokus på förövarnas tillvägagångssätt, kulturella bakgrund och etnicitet? Svaret är det beror på att vi har en feministisk muppregering och verklighetsfrånvarande politiker.

Vill ge nyanlända introduktion

Men de båda ministrarna tycker inte att fokus ska ligga på förövarnas bakgrund.

– Det är inte så att sexuella trakasserier kommer med flyktingar, det har vi en alldeles egen tradition av tyvärr. Det är ett brott som har förekommit hela vägen. Men det är klart att kvinnorörelsen i Sverige har gjort jättestora framsteg och kommer man från en helt annan kontext så måste vi ha en introduktion i Sverige där vi pratar om jämställdhetsfrågor, öppenhet och sexualitet, säger Anders Ygeman.

– Den här sortens program jag pratar ska även finnas för nyanlända och i SFI. Det ska finnas i det Sverige vi har i dag, säger Åsa Regnér.

När såg ni senast en stor grupp etniska Svenskar gå till gemensam attack mot kvinnor?
När såg ni senast en stor grupp invandrare gå till gemensam attack mot kvinnor?

Var bör man lägga resurserna? Idioterna till politiker inbillar sig att man kan utbilda bort religionen Islam och en kultur som inte hör hemma i Sverige och inte på något vis är kompatibelt med vår kvinnosyn eller sk. “värdegrund” (vad nu det betyder).

Print Friendly, PDF & Email