Kod 291

Nu är det hög tid att sluta supporta svensk polis.
En poliskår som varken, får eller kan upprätthålla gällande lagar och värna om deras uppdragsgivares säkerhet är helt enkelt inte värd att stödjas. De flesta av oss skattebetalare har mestadels tidigare stått på polisens sida och protesterat när polisen dragits med nedskärningar, indragna bilar, personalbrist, dåliga löner m.m.

Jag skulle t.o.m. vilja gå så långt att jag påstår att polisledningen består av idioter som undergräver sin egen sak genom att koda och därmed mörklägga hur illa det verkligen ser ut i samhället. Vanligt folk undrar ju för fan vad polisen håller på med och var de finns när vi som bäst behöver dem. Sitter de på ett fik och njuter tillvaron eller är de bara en extremt lat och likgiltig yrkeskår?

När jag läser DN så trillar polletten ned, de sitter inte på något fik eller är extremt lata, de har helt enkelt fullt upp med att klottra kod 291 på så gott som samtliga fall som upptar snart sagt alla deras samlade resurser och mer därtill.

Varje anmälan där målsäganden, den misstänkte eller en förhörsperson är migrant måste nu märkas med den särskilda koden ”291”. Detsamma gäller brott eller händelser kopplade till platser eller fastigheter som är aktuella i sammanhang kring flyktingmottagande.

Om polisen gått ut med informationen om vilka och vad som förbrukar deras resurser så kanske kanske det hade varit enklare för dem att få folkets stöd för högre löner, mer resurser samtidigt en större förståelse varför de skiter i att komma eller ens ta upp anmälningar som inte är politiskt korrekta.

Polisen skall tjäna folket som betalar deras usla löner och vill de ha bättre löner då får de allt göra ett bättre jobb än att sitta och märka obehagliga sanningar med kod 291.

Print Friendly, PDF & Email