Anne Ramberg den godaste av alla

Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg är en av kritikerna till Regeringens förslag. Foto: Jonas Ekströmer/TT.

Från och med den första juni ska rätten till mat, kläder och logi dras in för flyktingar som har fått avslag på sina ansökningar om uppehållstillstånd – men inte lämnat landet. Förslaget får nu kritik bland annat för att vara för dåligt genomtänkt.

– Man påstår ju att genom de här förslagen så kommer människor att lämna landet frivilligt i ökad utsträckning i förhållande till vad som gäller i dag.

– Det tror inte vi, vi tror att det är en stor risk för att personer i stället kommer att gå under jorden. Den omständigheten att man drar in ersättningen är i sig inte tillräcklig för att man ska vara övertygad om att personer lämnar, säger Anne Ramberg, Advokatsamfundets generalsekreterare.

Källa: sverigesradio

 

Här kommer en äldre artikel från Skånska Dagbladet…
Tänk att denna feministkärring som mer eller mindre helt med hjälp av Hilda, Ruben och Ida hotar det svenska rättssystemet och demokratin aldrig har förstånd att knipa igen brödluckan.

Och maktanspråken gör inte halt vid formellt beslutsfattande. En journalist, som i några artiklar uppmärksammade riksrevisionens kritik av domarnämndens sammansättning, fick uppleva obehagliga beskyllningar och påtryckningar. Man kan väl anta att samma tillvägagångssätt tillämpats i andra sammanhang, sannolikt med framgång.

Kärringen har helt enkelt en alldeles för stor och samhällsfarlig makt. Dags att börja bekämpa den statsfeminism som råder i Sverige och förbjuda alla former av kvoteringar, förturer, gräddfiler och särbehandlingar av alla fysiskt friska människor.

Dags också att förbjuda icke Svenska medborgare att rösta. Dags att förbjuda medborgare med dubbla medborgarskap anställningar inom det offentliga och politiskt arbete. Det är dags nu att göra upp med den feminism som envisas med att lägga skulden för de senaste organiserade massövergreppen på vita Svenska män samtidigt som de stillatigande låter könsstympning, religiös slakt, tvångsgifte, barnäktenskap, pedofili  och bigami flöda fritt.

Ja det är till och med så illa att feministerna inte bara tillåter det att ske, de uppmuntrar till det genom att inte sätta ned foten och kräva ett totalstopp på all invandring. Skall jag tolka det som om att Svenska feminister och deras barn faktiskt vill bli gruppvåldtagna och förslavade under ideologin ISLAM?

Print Friendly, PDF & Email