Vad tänker ni göra för att vi kvinnor ska känna oss tryggare?

Kära Katerina (krönikör på Expressen).
Du frågar…

Några få offentliga män ställer sig upp i dessa sammanhang och tar avstånd från alla sorters sexuella övergrepp på kvinnor – men var är den stora majoriteten? Killar och män, jag vill gärna fråga er, vad tänker ni göra för att vi kvinnor ska känna oss tryggare? För det är hos er ansvaret ligger.

Den stora majoriteten av Svenska män tar i regel avstånd från alla former av våld och sexuella övergrepp och vad vi försöker göra är att stoppa all probleminvandring av sk. ensamkommande barn (läs män) och personer som inte delar vår syn på demokrati eller hur man behandlar kvinnor. Att råna, stjäla, grupp våldta och mörda tillhör inte den Svenske mannens värdegrund.

Du borde snarare ställa frågan till invandrarvurmande feminister och vänstergrupper. Vad tänker NI göra åt problemet?

Print Friendly, PDF & Email