Kan Trump vara lösningen?

Kan Trump vara lösningen på allt elände, undertecknad har en enkel önskan och det är att alla ställer sig upp och vill vara med om att utrota all form av fanatism.

Efter de senaste attackerna har all form av empati tagit helt slut, och man önskar att en frälsare skulle stiga fram, här kan Donald T spela en stor roll, för numera hatar han alla dessa hjärntvättade fanatiker lika mycket som undertecknad och det känns ändock som en falsk trygghet.

Visst D.T vågar säga vad han tycker och han backar icke en enda millimeter, att våga ta en ståndpunkt som inte alltid faller i god jord är enligt mig starkt, tänk om fler hade samma inställning.

Men för tillfället är det de muslimska fanatikerna som lemlästar och attackerar oskyldiga, vilket gör oss alla frustrerade. Det sägs att dessa tokdårar skall belönas med 99 fantastiska fruar efter deras terrorinsatser, själv anser jag att de må brinna i helvete. Hur kan man utsätta oskyldiga genom självmordsdåd och terrorism och samtidigt tro att man skall belönas, inget samhälle belönar några avarter oavsett.

Hur kan vuxna människor bara tro, (och då menar jag tro) på sådant trams vi lever för tusan på 2000 talet, vi är inga neandertalare och vill inte ha med sådant pack att göra.

Nu skall vi klistra in dessa föregående rader så de passar vårt svenska samhälle, och det är absolut inga problem, för landet Sverige är alltid det abnorma beteendet i hela världen, utrustat med alla tycka synd om fanatiker (i svenskt ord bruk idioter).

Vid varje händelse som sker i vår omvärld, kan man snabbt enkelt och utan urskiljning plocka ut ett återkommande mönster. Alla de muslimska fanatiker som identifierats vid varje terrordåd, oavsett var det skett, visar det sig att de varit bosatta i Sverige någon gång och då ofta en längre tid. Hur kan det komma sig att detta mönster verkar vara en mall för alla muslimska terrorister, har vi någon form av underrättelse tjänst värt namnet eller är Sverige en skola för hjärntvättade religiösa fanatiker.

Det kan vara så enkelt att Sverige är en resort för dessa rubbade individer, men då måste det onekligen finnas en turistbyrå som sysslar med sådana resor, och med tanke på det stora antalet dårar som mellanlandar i Sverige innan deras avskyvärda handlingar, borde de vara allmänt kända och hyfsat lätta att identifiera.

Personligen kan man tycka att regering och SÄPO invaggar hela svenska folket i en falsk trygghet, måste det ske något innan man agerar, och frågan är bara när det inte händer om det händer.

Undertecknad kommer fram ledes att agera med samma intensitet som min politiska själsfrände och USA-s framtida president Donald Trump, alla islamistiska eller andra fundamentalister (avvikare) skall om så behövs motarbetas med samma inställning som de har mot resten av omvärlden.

Allan Jönsson
Ordf. för Framstegspartiet Sverige.

Print Friendly, PDF & Email