Varför förringa och förvränga allt !

Än en vecka och många händelser har passerat, men varje vecka är det samma sak.

All form av nyhetsrapportering är brutalt enkelspårig, och det samma gäller olika insändare som spyr galla över allt och alla.

Vi kan börja med Kvällspostens Csaba Bene Perlenberg som ställer sig frågande om Soldiers of Odin och dess vara eller icke vara, han har all rätt att tycka vad han vill, men hans vänsterorienterade bullshit får en att vilja kräkas.

Det han tar upp i sin ledarkrönika är att folk som faktiskt vill förändra och själv har förändrats skall ifrågasättas av det grövsta, man är vad man lierar sig med skriver denna besserwisser.

Vad han totalt struntar i är den egentliga historien, någon vill utföra något gott vad det månde vara men skall med omedelbar verkan samman liknas med en förenings historia.

Kan bara påtala att undertecknad har fått klä skott för samma inskränkta behandling av media, då jag var medlem i Sverigedemokraterna, personligen vet jag att man inte kan ta avstånd från historien, men när man försöker påtala att man vill förändra den framtida historien, då skall man än en gång pådyvlas den gamla historien och alltid på ett fruktansvärt negativt vis.

Varken nya medlemmar av Soldiers of Odin eller undertecknad ställer sig bakom våra tidigare organisationers historik men vi kan samtidigt inte heller blunda för den, därför tycker jag att debattörer och murvlar i all ära skriv ni ert jäkla dravel, men det hade varit mer intressant om ni skrev om framtiden och vad folk verkligen vill åstadkomma med sina handlingar.

Min förhoppning är att man vill förändra på ett positivt sätt oavsett, sen kanske det inte faller alla på läppen med samma entusiasm eller glädje, det bryr man sig föga om, för undertecknad är inte till för att glädjas utan kunna påverka min direkta omgivning.

Det har även skrivits insändare ang. kontroller av försörjningsstöds/ bidragstagare. Någon stackare förbarmade sig över att det skulle vara kränkande osv. att kontrollera enskilda individer, än en gång ville min mage vända sig ut och in, hur verklighetsfrämmande får man vara.

Vet denna individ hur många skattemiljoner som man lurar till sig varje år, det finns definitivt orsak att misstänkliggöra vissa individer, och ja det är ekonomiskt försvarbart att jag dessa kräk förföljs i all oändlighet.

Bidragsfuskare gör att hederliga män och kvinnor hamnar i en situation som gör att gemene man faktiskt ifrågasätter deras behov. Sen kan man säga att bidragsfuskare stjäl från dem som verkligen har ett försörjningsstödsbehov, försvara det om ni kan.

Den personliga integriteten används alltid som en skyddsbarriär av individer som inte har rent mjöl i påsen, vilt påhejade av vänstervridna fanatiker som tycker synd om allt och alla, inse fakta alla befinner sig inte på rätt sidan av lagens råmärken, världen och landet är fullt av tjuvar och banditer som inget hellre vill än stjäla och luras.

Sist men inte minst det känns skönt att det äntligen belyses att den omvända rasismen finns, aldrig förr har man genom media kunnat se den i vitögat.

Segregerade områden har en tendens att visa sitt fula tryne genom sina värsta sidor, många invandrare tycker faktiskt otroligt illa om svenskar, det svenska samhället och allt vad det innebär.

Det går ofta så långt att de uttrycker att de inte vill ha svenskar i sina bostadsområden, undertecknads första reaktion är varför vill man överhuvudtaget ens bo i Sverige om man har sådana problem.

Sen visar det sig att det oftast handlar om individer födda i Sverige men med utländska föräldrar, var kommer detta hatet ifrån och hur skall vi behandla sådana människor som bär på ett sådant hat.

Att bo i ett land som man är född och uppvuxen i är något speciellt, och kallas oftast för nationalistiskt tänkande och tyckande, för mig som är född utomlands infinner sig denna känsla mycket mer markant. Undertecknad älskar mitt land (Sverige) och dess kultur, därför kan jag inget annat än tycka synd om individer som är av en annan åsikt.

Hade jag inte varit så känslig av mig hade jag bett dem dra åt helvete, som förringar mina värderingar så å det grövsta så det gör ont i både kropp och själ.

Härliga varma Sverigehälsningar till er alla från en inflyttad nationalist.

Allan Jönsson

Ordf för framstegspartiet Sverige.

Print Friendly, PDF & Email