Vem radikaliseras?

Jag tror att i slutändan så är det vi Svenskar som radikaliseras mest av alla på grund av särbehandling och gullandet med alla andra än svenskar. Färgad är rätt -Vitt är fel! Utlänning är rätt -Svensk är fel! Kvinna är rätt -man är fel! Ung är rätt -gammal är fel!

Svenskarna diskrimineras i sitt eget land till den milda grad att samtliga svenska politiker, de som är engagerade i riksdagen och regeringen borde ställas inför krigsrätt. Krypandet för Islam och utlänningar måste upphöra och Svenska kyrkan bör stå fast vid den kristna tron och inte vika sig en tum för Islam, feminister eller annat sattyg.

Om Svenska kyrkan verkligen stod upp för sin tro och kristna värderingar och kunde skaka av sig de senaste årens flum och undfallenhet så skulle jag för att kunna behålla Sverige svenskt vilja gå så långt som att ställa kräv på att —alla som anställs inom statliga och kommunala myndigheter eller förvaltningar skall vara kristna eller åtminstone vila på en gammaldags genuin kristen värdegrund.

Det skall inte ens vara möjligt att Islamisera och av-demokratisera Sverige med hjälp av infiltration i vårt demokratiska system. Avskaffa därför lagarna om hets mot folkgrupp och religionsfrihet, men fram för allt… Godkänn INTE Islam som en religion när det faktiskt mer är en politisk ideologi.

Släng ut alla som tillhör Islam ur våra parlament, statliga och kommunala myndigheter och förvaltningar NU! I morgon är det definitivt för sent! De som inte vill Sverige och dess medborgare väl skall inte kunna påverka vår politik genom infiltration.

Till min besvikelse men inte förvånande så kan vi bara titta på hur Islampropagandan helt tagit över och dominerar media och vissa kommuner och varuhus där Sveriges nationaldag helt fått stryka på foten till förmån för den Islamska svält och våldshögtiden. Den som vill läsa mer om detta kan göra det här på Fria Tider

Anledningen antas vara att en muslim som inte ätit ordentligt är mer trött och lättretlig än en muslim som har mat i magen.

Är det inte snart hög tid att vi i Sverige protesterar mot NWO (The New World Order), FN och EU. Vi i framstegspartiet stöder England och deras medborgare i deras försök att lämna det genomkorrupta EU. Lycka till England!

Print Friendly, PDF & Email