Sverige Sverige fosterland

Bjuv 2016-09-04.

Sverige Sverige fosterland.

Det har gått lite tid sen mitt senaste inspel, men säg den som väntar ——- . Mycket dumheter har hänt sedan sist, bla har det snyftats något så enormt om de flyktingar som måste flytta från en bostadsort till en annan, deras barn och de själva har rotat sig på orten heter det från medias sida.

Då kan man inte behandla människor på detta vis genom att riva upp deras nya rötter, samma klagosång inföll en del Moderater i genom ett utspel på DN debatt.

Hur kan det politiska etablissemanget och den tredje makten (media ) vara så förbenat korkade, detta scenario utspelar sig vareviga dag men mot den inhemska befolkningen, den som betalar skatt så vårt samhälle kan fungera.

Tycka synd om mentaliteten sprutar när dessa stackars asylanter blir illa behandlade, undertecknad säger bara på ren svenska FY FAN vad patetiska ni är.

Svensk media och alla borgerliga politiker vet mycket väl att en svensk familj med lätthet rivs upp från deras rötter, enbart pga. ett sjukt samhällssystem, om en svensk familj kan få arbete på annan ort är de så jävla tvingade att sälja sitt hus, riva upp barnen från den trygghet som de haft under hela sin uppväxt tid, då jävlar hör man inga vrål från pissmoderater eller vänstervridna journalister, nä det är svensk normalitet.

Då kan man undra var har det gått snett när man daltar med asylsökande, och samtidigt pissar på svensken.

Nu senast blev inspelet med vår kära sverigehjälte Peter Jesewski ett enormt spel för galleriet, ett skithotell som tidigare inhyst rasister och annat drägg vägrar låta den tidigare Boppers sångaren uppträda, endast för att denna bekänt sin politiska åskådning, undertecknad har aldrig hört att någon militant rappar råtta med sin idiotiska kommunistinställning skulle blivit avbokad, trots att några sådana kräk faktiskt blivit dömda för sina politiska övertygelser.

Peter är numera en stor hjälte inom raggarkretsar och den verkliga politiska arenan, vi mera verklighetsförankrade politiker kan bara med spänd förväntan invänta när många andra yrkesfolk vågar visa sin politiska inställning offentligt.

Tyvärr kan lilla jag Allan Jönsson bara påpeka att vårt avlånga land är fyllt av fega jävla krakar som knyter näven i fickan och kan räkna till elva, och stilla håller på en politik som kan förändra vårt land i rätt riktning, synd är bara att ni inte kan ge er till känna, det hade besparat landet enorma kostnader, och oss politiker en massa arbete.

Många Sverigehälsningar

Allan Jönsson Ordf Framstegspartiet Sverige.

Print Friendly, PDF & Email