Budget eller läggmatch

En spännande budgetdiskussion är på antågande tycker de insatta, alla andra fnyser åt detta scenario, fastän att frågan berör en hel nation.

Många frågetecken skall rättas ut när riksdagen skall besluta om budgeten för 2015, hur skall Sverigedemokraterna rösta är den stora frågan, och det kan undertecknad redan sia.

Utan att verka kaxig kan jag påtala att en vadslagning a 500 riksdaler redan är gjord, mitt tips är att Sverigedemokraterna kommer att lägga ner sina röster, och inte göra slag i saken som de hotat med under en längre tid. Därmed kan undertecknad håva i 500 pengar, det känns som att sno godis från småbarn.

Sverigedemokraterna är ett förutsägbart parti som gärna vrålar på barrikaderna, men sällan gör slag i saken, enbart beroende av en agenda som inga andra partier innehar och det heter bevaka sina inkomster.

Sverigedemokraterna är inte längre ett parti byggt på medlemskaderns grund, utan snarare ett parti som bygger på nepotism, svågerpolitik och rejäla ryggdunk.

För att uppnå sina mål struntar man gärna i uttalade under valet eller ingångna avtal, allt för att nå så många väljare som möjligt, utan en tankegång att det kan bita en i svansen på sikt.

Om man som parti uttalar att man kommer framtvinga ett nyval, och sen väljer att fega ur kan stå en dyrt, alla Sverigedemokraternas väljare kräver att de styrande löper linan ut för att deras röster skall göras hörda.

Men som sagt det kommer inte att bli något NYVAL, Sverigedemokraterna kommer att svika sina väljare ännu en gång, och lugnt luta sig tillbaka enbart för att bida av ytterligare fyra år, ett närmande till en behaglig tillvaro med feta pensioner på skattebetalarnas bekostnad.

Till alla pensionärer som Sverigedemokraterna lurat genom lögner och floskler kan jag bara rekommendera, läs Framstegspartiets inställning rörande pensionerna, vi kommer aldrig att svika våra väljare.

Allan Jönsson
Ordförande för Framstegspartiet.