Välkommen till Frp Östra Göinge

Framstegspartiet uppfattning över det svenska pensionssystemets hanterande av Sveriges Riksdags valda företrädare och ledamöter är minst sagt upprörande. Historiskt sätt har ingen grupp inom det svenska samhället behandlats så nedsättande och föraktfullt som de människor som föddes under perioden 1920 – 1950 som arbetat och slitit och i dag tillhörde svenska pensionärsgrupperna.

Av de uttalande som görs från rikspolitiska representanter står det bortom rimligt tvivel att pensionärer oavsett tillhörighet anses av politiska företrädare skall och bör acceptera en pension som för ett stort antal pensionärer ligger långt under socialbidragsnivå och för det stora flertalet att acceptera en pension som kommer att ligga i linje med socialbidragsnivån.

Här kommer det att presenteras sådant som händer i kommunen och mycket av det kommer Du inte att kunna läsa om i Kristianstadsbladet eller Norra Skåne.

Varför inte det då?

Det kommer Du att förstå när Du läser det!

Tidningar skriver inte om allt på grund av ”POLITISK KORREKTHET” som tyvärr genomsyrar hela samhället.