SÅ HÄR ÄR DET I ÖSTRA GÖINGE KOMMUN

Välkomna till det sista trygghetsmötet i Östra Göinge för denna gång.
Det kommer troligen att bli ett lika tråkigt och toppstyrt upplägg som de tidigare.
Vem betalar dessa trygghetsmöten?   Politikerna eller Vi skattebetalare?

Politikerna i Östra Göinge jobbar idag inte för folket som valt dem (valt och valt?), utan för alla nyanlända som kommit till Östra Göinge och lever på bidrag. Patric tycker det är jättebra att kommunen tjänar pengar på all de flyktingar och ensamkommande barn (är alla verkligen barn, vem kollar?) som kommer. Men det blir tvärt om i slutändan. Snart är pengarna slut i Sverige och då får kommunen själv bekosta deras boende, utbildning och skolgång, och Östra Göinge kommer att få ännu högre kommunalskatt.

Det jobbas hårt med beredningar i kommunen. Vad kostar dessa beredningar och vad tillför de?
Har Du, Magnus varit med i någon beredning som har visat sig fungera?
Det kanske bara är ett sätt att mjölka ut skattepengar från kommunen och få tiden att gå?
En beredning handlade om hur Vi kan hjälpa de nyanlända med språkundervisning, skolgång och arbete.
Var kom Ni fram till där? Om Ni nu kom fram till något som är värt att veta.
Var skall de arbeta? Vad har de för utbildning? Vem vill anställa dem utan lönebidrag?
Nyanlända som idag har jobb i Sverige har ofta ett lönebidragsjobb, där Vi som skattebetalare betalar 80 % av lönen. Kostar verkligen ett ensamkommande barn nästan 1 miljon om året???

Jag har fått mycket positiva reaktioner på mitt förra flygblad som delades ut i Broby och Sibbhult. Bl.a., har jag fått samtal från företagare i Östra Göinge som tycker det är bra att någon tar tag i problemet.

Jag har också fått ett telefonsamtal från Magnus Nilsson (KD). Han undrade vad det var för skit jag skrev och höll på med. Jag tycker att Magnus Nilsson borde kunna läsa och förstå det själv. Magnus påstår att Jag vill skapa… ”ett Östra Göinge byggt på hat och människoförakt” men det är ju det som Magnus Nilsson och alliansen redan skapat. Jag vill ha ett Östra Göinge fritt från asylsökande, flyktingar, invandrare, lycksökare och ensamkommande barn från länder långt från Sverige. Jag vill göra Östra Göinge till en ”Grön Oas” så Vi Stolta Göingar kan känna oss trygga i Östra Göinge.

De flesta nyanlända är totalt ointresserade av Sverige, de är här av en anledning, att få bidrag.
Är det rätt att nyanlända över 65 år får pension på 12 000 i månaden efter skatt?
Är det rätt att ensam nyanländ mamma med 3 barn ska ha 23 000 efter skatt i månaden?
Detta får De så fort De fått Asyl och en adress i Sverige. Helt ofattbart………

Jag vill säga upp alla avtal med migrationsverket. Migrationsverket får sedan flytta de flyktingar och asylsökande som bor i Göingehems lägenheter på bekostnad av skattemedel ut ur kommunen så att folk som bor i andra kommuner där de inte trivs kan flytta till Östra Göinge och känna sig trygga.

Detta ska bli den ”NYA GÖINGEMODELLEN”.

Östra Göinge och Sverige liknar idag ett stort flyktingläger som Vi skattebetalare och regeringen med hjälp lån på minst 600 miljoner om dagen betalar.

Det är ett Fullkomligt Vansinnigt project att försöka göra Sverige ”Mångkulturellt”.

Patric Åberg sa på mötet i Broby: Jag har bott innanför 40 skyltarna i Broby hela mitt liv, Östra Göinge är min kommun, jag menar Vår kommun. Detta inger inget förtroende utan mer en vision om hur Patric vill ha kommunen. Patric Åberg arbetar inte för kommuninvånarna utan helt och hållet för sig själv och är helt förblindad över utvecklingen. Det enda som gäller för Patric Åberg är att forma ett Östra Göinge som han vill ha det och att det blir 15 000 ”olyckliga” Stolta Göingars hemvist under hans tid som Kommunalråd. Med den bakgrunden och livserfarenheten Patric Åberg har är han inte lämplig att vara vårt kommunalråd.

Patric Åberg går i Fredrik ”Gåsen” Reinfeldts fotspår och siktar på Riksdagen.
Det är fel att kalla Fredrik Reinfeldt för ”Gåsen” för gåsen är rädd om sitt revir och sin älskade, så ”Göken” passar bättre på Fredrik Reinfeldt då han placerade ut flyktingar i hela Sverige och lät oss ta hand dem.

Hur länge ska medierna i Sverige få mörka och förfina allt som händer och undanhålla sanningen.

Bli medlem i FRAMSTEGSPARTIET och hjälp till att befria kommunen från tyrannerna.

Jan Listerud     Framstegspartiet Östra Göinge       0708-612345        Framstegspartiet.se

Besök vår hemsida  framstegspartiet.se/ostragoinge

Print Friendly, PDF & Email