Ordförande har ordet

Nu i påsktider när vi firar med nära och kära så skänk en tanke till alla våra pensionärer som i dagens Sverige inte har råd med att fira påsk då deras pensioner i mångt om mycket ligger på existensminimum.

Vill ni ge våra pensionärer en anständig pension och livsglädje ska ni rösta på Framstegspartiet, vi vill ge alla pensionärer en pension om 15 000 kronor efter skatt så kan de också unna sig något gott på påskbordet.

Bli medlem i Sveriges snabbast växande folkrörelse en folkrörelse som bygger på sina gräsrötter och lyssnar på sina gräsrötter inte som dagens riksdagspartier där allt ska styras i toppen och gräsrötternas talan förs aldrig fram.

Vi i distrikt Skåne önskar alla våra medlemmar, sympatisörer, gräsrötter och alla andra en glad påsk

Dragan Klaric
Ordförande