Gummiryggarna på SL ger efter för antidemokrater

SVT skriver att…

SL stoppar delar av SD:s kampanj i tunnelbanan

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6226456

Skälet till detta ryggradslösa beslut bottnar i SL´s något besynnerliga och vänsterorienterade riskanalys kommit till slutsatsen att ”betydande delar av kampanjen innebär för stor säkerhetsrisk.”

” – De här annonserna som har suttit uppe i taket ovanför rulltrapporna revs ner och demonstranter hoppade upp på rulltrapps-balustraderna för att riva ner dessa. Och sätts dessa upp igen så finns det en stor risk att det händer igen och det finns då en stor risk för personskador, säger Jesper Pettersson som är pressansvarig på SL.”

Med andra ord så anser SL att det är viktigare att skydda den kriminella våldsvänstern än Sveriges demokrati. Kanske borde SL helt enkelt lägga ned hela sin verksamhet och stänga tunnelbanan eftersom det är stor risk att oskyldiga människor (t.o.m. vänstermuppar) råkar ut för att bli rånade och misshandlade både på bussar och tåg.

Jag är Framstegspartist och ingen större beundrare av SD men i min värld så är försvar av demokrati och yttrandefriheten betydligt viktigare än försvar av kriminellt vänsterslödder och antidemokrater.