Förändringar i Europa

Bjuv 23/8-15

Förändringar sker i hela Europa, och man kan fråga sig om det är bra eller dåligt, frågan kommer antagligen aldrig att bli besvarad på ett rättvist sätt.

Staket och avspärrningar växer fram som små Berlin murar överallt i Europa och koncentrationen av flyktingar på vissa områden blir bara större och större, Sverige kommer än en gång att få klä skott för andra länders agerande genom ett ständigt stigande antal så kallade flyktingar.

Man kan nog jämföra den Svenska flyktingpolitiken med ren näringen, när det är tid för den årliga gallringen och slakten då kommer staketen / fållorna fram, allt för att föra hjorden till ett visst uppsamlingsställe.

Exakt samma scenario utspelar sig nu med tillvägagångssättet och agerandet gentemot flyktingar i Europa, för nu styrs flyktingströmmen enkelriktat till vårt lilla och redan överbelastade Sverige.

Frågorna hopar sig egentligen när det gäller flyktingar överlag, hur kommer det sig att man kan fly runt halva jordklotet och hitta lilla Sverige när man knappt har mat för dagen, finns det turistbyråer över hela världen med inriktning på Sverige och vår redan ansträngda välfärd.

Varför lämnar vi frikort till alla från Syrien, vi är fullt medvetna om krigshärden i området men det innebär inte att vi skall öka innevånare antalet i landet på detta sätt.

Båtar och bilar blir dödsfällor för de som flyr, när skrupelfria individer räknar offrens pengar, pengar som vi i väst har svårt att begripa de lyckats skrapa ihop.

Vi med våra löner och vår standard har, väldigt lite möjlighet att resa runt halva jordklotet, skulle vi yttermera vara tvungna att betala flyktingsmugglare hade resan för länge sedan blivit inställd.

Hela detta eländiga scenario skyller undertecknad på alla Europas makthavare, som under decennier fortsatt ett överambitiöst flyktingmottagande, hela tiden med argumentet att det samtidigt gynnar industrin, arbetsmarknaden och landet i sin helhet.

Allt skitsnack bygger på lögn förbannad lögn och aldrig redovisade siffror, den enda gången dessa lögner faktiskt bar sig var på det glada sextiotalet, efter det har vi importerat arbetslöshet och sedimenterat arbetslösheten på över 4 %.

Sluta vara så helsickes naiva när det gäller flyktingströmmarna, så länge Sveriges styrande politiker oavsett om det gäller kommun, landsting eller regeringsnivå, fortsätter vara hela världens frälsare då kommer flyktingar eller vad de nu är, att vallfärda klotet runt och samtidigt dö som flugor.

Detta huvudlösa arbetssätt gynnar ingen och i synnerhet inte de som verkligen behöver hjälp, och varje dödsfall som inträffar kommer vi att skylla på Sveriges och Europas styrande politiker hoppas att de sover gott om nätterna.

Det enda svaret på allt detta elände heter ( flyktingläger i de drabbades närhet ) safe heavens, och klara signaler att all form av lyxflyktingresor fram ledes inte kommer att betala sig, efter att Europa infört tillfälligt uppehållstillstånd istället för dagens fribiljetter ( permanent uppehållstillstånd ).

Sverige måste ut ur EU, sen sätter vi våra egna landsgränser, och sen kan vi styra vår eget land efter våra premisser.

Allan Jönsson Ordf Framstegspartiet Sverige.

Print Friendly, PDF & Email