Nu måste det införas en dag för alla flyktingkramare

Länge har vi hört ropen om att alla skall hjälpa till, och det låter väl bra så länge det sker på andras bekostnad, då är det enormt lätt att vara frikostig,

Än så länge har undertecknad inte sett en enda av dessa barrikadvrålare öppna sina dörrar, stor i truten går det bra att vara så länge man slipper göra något själv.

Nu lämnar snart tåg tre perrongen, men som vanligt står vrålaporna kvar och låtsas att det regnar.
Med det stora skriande behovet av flyktingplatser ser det ut som att ni skulle kunna profitera på detta armod.

Att ha ett samvete har alla kan tyckas, däremot så utrustas ett stort flertal med en falsk empati, frikyrkliga töntar, vänsterflippade, politiskt korrekta. Enligt min personliga erfarenhet lögnare och losers i allmänhet.

Nu är det dags att sluta ljuga och klanka på andra. Låt Bertan tjäna gryn och sluta uttala en massa innehållslösa dumheter när ni inte menar ett dugg med det.

Enligt min utsago bör vi införa en flyktingkramare dag, men det kommer inte heller att infrias för i grund och botten snackar ni bara en massa skit och vill egentligen inte befatta er med det ni så gärna vurmar om officiellt.

Hade ni en enda gång stått för ert skitsnack då hade flyktingfrågan inte varit ett problem och den hade absolut inte belastat landet ekonomiskt.

Jag skall vara den första som talar klarspråk med alla er imbecilla som antagligen knappt får er egen ekonomi att gå ihop, men som ändå tror att Sverige har råd med dessa idiotiska utsvävningar.

Om ni har åsikter ang. ”flyktingströmmarna” men inte är intresserade att tillföra något själv, säger undertecknad -täpp igen truten och ställ er i skamvrån, lås er ytterdörr för annars är det lätt hänt att någon som kräver underhåll sparkar i din ytterdörr och förser sig själv med vad han/hon anser sig behöva, allt ifrån fri sex till gratis mobiltelefon.

Allan Jönsson
Ordförande för partiet som talar klartext på lätt svenska.

Print Friendly, PDF & Email