Man skall inte uppmuntra lagbrott

Enligt sverigesradio så är det uppenbarligen “Svårt för socialtjänst att hantera barnäktenskap”. Hur löser man ett sådant problem: Jo såhär…

Trots att barnäktenskap är förbjudet enligt svensk lag låter kommunerna ofta barnen bo tillsammans med den vuxna person som de är gifta med.

Liselotte Tronders på socialjouren i Stockholm säger

– Om vi ska tvinga någon, ja då kanske vi måste göra en handräckningsbegäran och omhänderta och låsa in, det är inte så enkelt som att man säger att det får du inte och så fungerar det.

Ytterligare exempel på hur svenska lagar inte efterlevs från sverigesradio

I mitten av september förra året stoppade polisen en förare på väg in mot centrala Karlskrona. Mannen hade inget körkort att visa upp, men förklarade att han hade ett utländskt körkort. Problemet var bara att det var borttappat.

Kort därefter åtalades mannen för olaga körning, men tingsrätten friade eftersom man ansåg att åklagaren inte kunde bevisa att mannen faktiskt saknade körkort.

Nu är det hög tid att svenska lagar följs av alla och beivras. Alternativt så kan alla som bor i landet helt enkelt skita i alla regler, lagar och paragrafer. Man kan bara hävda att man inte känner till bestämmelserna, trosuppfattning, kulturarv eller att man har tappat sina handlingar. M.a.o. pedofili är inte längre ett brott som beivras i Sverige!

Print Friendly, PDF & Email