Kärleksbombning

Är åter inne på sverigesradios hemsida där läser jag följande

Människor från andra länder som har fått nej till att stanna i Sverige kan skickas ut ur landet med tvång. Om de själva vägrar att lämna landet kan polisen tvinga iväg dem. Men det kan bli svårt för polisen, eftersom många länder inte kan eller vill ta emot sina medborgare.

Flygplan i luften. Foto: Johan Nilsson/TT

De som avvisas skickas iväg med flygplan. Foto: Johan Nilsson/TT

Nåväl: Många av oss som bor i Sverige och Europa vill inte ha och bekosta uppehället för dessa illegala som ofta går under benämningen “flyktingar” eller “ensamkommande” heller. En lösning kan vara att Sverige ska inom EU stödja förslagen “Safe haven”, dvs asylmottagning i områden intill EU:s utkanter. Alternativt kan man förse dessa illegaler med var sin fallskärm och kärleksbomba respektive hemländer med deras förlorade medborgare.

Print Friendly, PDF & Email