Föräldrar var är ni?

Till min stora glädje så kan jag konstatera att debatt och samhällsklimatet så sakteliga börjar förändras. Så sent som den 16/5 så hade t.ex. Expressen en artikel med rubriken “Låt föräldrarna betala för vandaliseringen”, där författaren kort och gott konstaterar:

[…] Familjen är den enhet som ansvarar för barnets uppväxt och uppfostran. […]

Allt fler inom ambulans och brandförsvar, men framför allt poliser, vittnar nu om en ökad aggressivitet och stenkastning från unga kriminella i landets förorter. I söndags kväll brann flera bilar i Norrköping och bara timmar innan kastades stenar på polisen i samma förort. Det är knappast första gången.

Detta är obehagliga historier som skapar otrygghet för vanliga människor, men som också förstör bilden om Sverige utomlands.

Somliga menar att dessa individer är ”arga ungdomar” och att detta är ett resultat av ”fattigdomen i samhället”. Och absolut, vi vet att utanförskap kan suga in unga i kriminalitet och radikalisering.

Förebyggande arbete i form av flera arbetstillfällen och utbildningsmöjligheter i all ära. Men det är respektlöst och kränkande när dessa kriminella handlingar sammankopplas med hederliga människor i förorten, som kämpar dag och natt för att få bröd på bordet.

Visst kan man tycka att det är “respektlöst och kränkande” att sammankoppla kriminella handlingar med hederliga människor. Men saken är den att många gånger så kan det mycket väl vara så att det är “hederliga” som både är de kriminellas föräldrar, bor i områdena och tillhör de som drabbas hårdast. Samtidigt så är det så, att som man bäddar får man ligga och har man inte orkat uppfostra sina telningar, sätter ned foten, träder fram som vittnen, tillåter sig bli assimilerad och samarbetar med lokal polis och myndigheter för att få stopp på eländet så får man nog vänja sig vid att se sin fina bil bli utbränd, hedersrelaterat våld, grannens närbutik bli rånad m.m.

Dessa ouppfostrade slynglar inklusive deras föräldrar är ju knappast att betrakta som speciellt smarta och fördärvar mest för sig själv och andra invandrare som bebor dessa s.k. “utanförskapsområden”. Inte sällan så tillåter man att självutnämnda Shariapoliser patrullerar gatorna, förföljer och trakasserar såväl svenskar som sina egna landsmän. Varför reser sig inte alla “hederliga människor i förorten”, protesterar och börjar patrullera gatorna och sätta stopp för dessa religiösa fundamentalisterna som inte vill ha demokrati, ett öppet samhälle eller anpassa sig till de regler och värdegrunder vi har tagit till oss i Sverige?

Svaret på ovanstående fråga är förmodligen mest på grund av rädsla men också därför att de flesta är muslimer och stöder öppet eller i lönndom ISLAM som år så långt man kan komma från en “fredens religion”. Den är t.o.m. så långt ifrån fredens religion att man ibland har flytt sitt hemland för att komma ifrån den. Att men sedan är så naiv att men inbillar sig att Sverige skulle nog kunna bli ett bra land att leva i om man bara implementerade SHARIA-lagar, lärde svenskarna att prata Arabiska eller tvingade kvinnorna tillbaka till medeltiden genom att kräva underkastelse, könssegregering och en föråldrad klädkod bevisar bara en sak. ISLAM är inte kompatibelt med svensk synsätt, kultur eller sedvänjor och därför bör ISLAM som mer är en politisk ideologi än en religion totalförbjudas i Sverige. Mitt råd till alla invandrare blir… anpassa er eller försvinn. Sverige är Sverige take it or leave it!

Stoppa alla bidrag till muslimska organisationer och förbjud utländska investerare att finansiera fler vidlyftiga moskébyggen, muslimska friskolor e.t.c. Vi skulle dessutom kunna göra som Österrike har gjort d.v.s. kräva full insyn i befintliga moskéer och att allt som sägs offentligt innanför moskéns väggar endast får ske på svenska. Vill man inte anpassa sig, låta sig assimileras så är det klart som korvspad att utanförskapsområden och segregering uppstår och blir till problem.

Det är hög tid att skrota integrationstanken, sluta pumpa in miljarder i det ena misslyckade integrationsprojektet efter det andra och börja prata om assimilering i stället. Det är möjligt att det fungerar bra med “tvångsäktenskap” inom ISLAM men här fungerar det inte! Ingen av grupperna varje sig svenskar eller invandrare vill tvångsmässigt bli integrerade med varandra. Sverige är svenskarnas land och de som kommer hit får finna sig i att låta sig assimileras eller helt enkelt återvända till något muslimskt land som passar deras trosuppfattning, klädstil och levnadssätt bättre än Sverige.

Sedan håller jag inte med författaren om att detta skulle vara “ett resultat av ”fattigdomen i samhället”. Och absolut, vi vet att utanförskap kan suga in unga i kriminalitet och radikalisering.” Nej det handlar om bristen på uppfostran och krav, för om artikelförfattarens påståendet skulle stämma så skulle det vara Svenska fattigpensionärer som eldade upp bilar och rånade folk. Det görs inte ett skit för att förbättra för fattigpensionärerna som är den mest diskriminerade och misshandlade gruppen som finns i samhället, där skall det minsann sparas in på allting samtidigt som man öser pengar och resurser över dessa slynglar som lever i “utanförskapsområdena”.

Om någon enskild grupp verkligen står helt utanför samhället så är det Svenska fattigpensionärer, men anledningen till att dessa inte bränner bilar eller rånar folk beror på att de har blivit uppfostrade av deras föräldrar att inte göra så!

Operation “Mareld” som polisen nu sent omsider inleder skall “Enligt regionpolischefen Ulf Johansson ska polisen arbeta aktivt för att återuppta tryggheten och ordningen.”  Visst snyggt försök men vad hjälper det när allting börjar med bristande föräldraansvar, uppfostran och en slapp och kravlös flumskola där eleverna tillåts hota och slå pedagogerna. Och gud nåde den lärare som tar tag i snorvalpen som då känner sig kränkt och får massor med oförtjänt uppmärksamhet i PK-pressen och kanske till och med skadestånd för att han/hon betett sig som ett svin. Nåväl det är väl bara att svenska PK-poliser och dialogpoliser tar med sig den extra stora kaffekannan så löser sig nog alla problemen. Ler

Nå du gode Fridolin (MP) eller skall vi säga ManshatarPartiet hur går det nu med skolan som du skulle fixa på 100 dagar? Tja det blev väl som “Folksagan om Mäster Skräddare”. Skillnaden är att i fallet Fridolin så bidde det inte ens en tumme, de bidde bara till nya självförvållade “utmaningarLer Dessa så kallade utmaningar är någonting som sittande politiker inklusive SD själv varit med om att skapa p.g.a. en alltför vidlyftig invandring av människor som inte delar vårt sätt att se på demokrati, kvinnor, kultur, jämställdhet, sexuell läggning eller religion. I stora drag så är det enda de delar (och som de sällan har bidragit till) är den välfärd som vi, våra föräldrar och förfäder så mödosamt har lyckats bygga upp.

Tips till politikerna. Skrota lagen om hets mot folkgrupp, skrota Diskrimineringsombudsmannen (DO) och börja ställa krav på dem som befinner sig i landet och släng ut dem som uppehåller sig illegalt. Samma regler och lagar skall gälla för alla som befinner sig i landet så sluta upp med särbehandla någon!

Skolans uppgift är att lära ut till eleverna och inte att inta rollen som förälder och uppfostringsansvariga. Kräv att ansvarig förälder till stökiga elever är närvarande vid lektionerna och tar sina huliganer i örat så att vi kan få ordning, reda och studiero i våra klasser.  Om någon förälder trilskas och vägrar samarbeta så är det bara att börja dra in på bidragen och avkräva ekonomisk ersättning av dessa slöa likgiltiga föräldrar. Då om inte förr när det börjar kosta dem pengar så skall vi nog snart se förändringar. Förresten så kan man kräva av föräldrarna också att de åtminstone lär sig språket i landet de har valt att bosätta sig i.

Framstegspartiet värnar om svenska pensionärers rätt till en vettig pension, äldrevård och ett värdigt boende med fritidsaktiviteter och näringsrik god mat. Det är dom faktiskt värda. Vi värnar också om att bevara kärnfamiljen, svensk kultur och sedvänjor. Vi är uttalat motståndare till alla former av s.k. positiv särbehandling och kvoteringar av fullt friska och arbetsföra personer vilket i praktiken innebär negativ särbehandling av någon annan.

Framstegspartiet behöver nya och aktiva medlemmar du ansöker här.
Stöd partiet genom att donera en slant på Bankgiro 579-9408 märk inbetalningen med “donation”.
Tack på förhand.

Print Friendly, PDF & Email