Hur vi skall stoppa ensamkommande tafsare

Ja då har det då hänt igen. Ett flertal kvinnor som besökt olika festivaler har blivit utsatta både för tafsande och fullbordad våldtäkt. Men som tur är så har vår eminente jubelidiot till polischef Dan Eliasson utarbetat ett universalkoncept som framöver kommer att lösa alla dessa problem. Håll i er nu för detta är ingen skröna…

Snillet Dan Eliasson föreslår på fullaste allvar…

Polisen startar en kampanj mot tafsande på festivaler. Poliser ska nu dela ut armband med texten ”POLIS AVSPÄRRAT #tafsainte”.

Dan Eliasson, rikspolischef, visar upp armbandet.
Dan Eliasson, rikspolischef, visar upp armbandet. Foto: TT

Framstegspartiet har en helt annan lösning

Framstegspartiet vill centralisera asylmottagandet till ett fåtal stora mottagningscentra dit alla asylsökanden tas emot och utreds av kunnig expertis. Alla som söker asyl ska placeras där utan möjlighet att kunna lämna centret förrän deras identitet, hälsa, ålder och asylskäl med säkerhet kunnat fastställas och deras sak prövats av Migrationsverket.

Frp vill införa identitetskontroll med fotografi, DNA, fingeravtryck och sjukvårdskontroll redan vid ankomst. Detta DNA register skall i framtiden utökas och innehålla varenda individ boende i Sverige.

Asylsökande skall möjliggöras en överklagan med statlig rättshjälp, därefter skall juridisk hjälp betalas av den asylsökande själv. Vid ett avvisningsbeslut så skall det omedelbart verkställas utan möjlighet att ytterligare kunna överklaga beslutet.

Någonting som dock är glädjande är att Aftonbladet skriver faktiskt ut vilka förövarna är

”Har blivit omringade”

Enligt honom har tillvägagångssättet varit detsamma i samtliga fall.

– Som tjejerna beskriver det har de blivit omringade av en grupp unga killar. De smyger sig runt och så är det någon som tafsar, stoppar handen innanför kläderna eller kysser tjejen. Det är svårt att observera på plats när det är så trångt, säger Eriksson.

Två unga killar greps under fredagskvällen men släpptes kort därefter.

– I det fallet hade de gripna pekats ut under natten. De gripna var unga ensamkommande och blev hämtade av personal från ett HVB-hem, säger Per-Arne Eriksson.

Ingen av de utsatta tjejerna ska ha skadats fysiskt.

– Men flera är naturligtvis chockade, säger Eriksson.

Vill du som Framstegspartiet ha ett tryggare Sverige som värnar om sina egna medborgare, vår kultur, våra pensioner, seder, bruk och värdegrunder?

Vill du som Framstegspartiet ha rätten att få försvara ditt liv, egendom, nära och kära med dolt eller synligt handeldvapen pistol/revolver?

Vill du som Framstegspartiet ha en trygg ålderdom med 15 000 Kr efter skatt i pension?
Vi vill inte tillhöra ett land där vi betalar högst skatt men erhåller lägsta pension och förmåner.

Vill du som Framstegspartiet avveckla all positiv särbehandling och kvoteringar av fullt friska och arbetsföra människor?

Vill du som Framstegspartiet att vi skall få ett försvar och en poliskår som är värt namnet och klarar av att utföra sin uppgift?

Framstegspartiet är emot EU-medlemskapet, vi kräver ett #SWEXIT och utträde för att kunna använda de stora summor vi betalar i medlemsavgift inom Sverige. Det innebär också att vi vill återföra makten till Sverige och inte vara styrda av en union helt utan intresse för vår nation. Ett utträde ur EU innebär även att vi kan återupprätta våra yttre gränser igen, ett skydd som skall stoppa bl.a. knarksmuggling, vapensmuggling och illegal invandring.

Vill du som Framstegspartiet att egenavgifterna avskaffas och att tramset med att den som producerar EL för eget bruk skall betala Solskatt?  Riv upp beslutet, gör om , gör rätt och beskatta endast en ev. försäljning av EL och sist men inte minst låt skatten tillfalla kommunerna.

Vi vill också att beskattningsrätterna med avgifter tillfaller kommunerna (enligt norsk modell) där kraftbolagen har sin verksamhet samt att detta stimulerar kommunerna i att starta egna energibolag alternativ anlita externa företag.

Kommunerna åläggs då endast att till  staten betala avgifter och får själva använda intäkterna efter bästa omdöme.

Vill du som vi? Då lägger du din röst på Framstegspartiet i nästa val. Bli medlem och passa samtidigt på att donera en slant på Bankgiro 579-9408.

Vi ses vid valurnorna.

Print Friendly, PDF & Email